26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Park Mavera 4 Loung

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...



Makro İnşaat tarafından Başakşehirde hayata geçirilen Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep sürecinde yüzde 55 oranında satış gerçekleşti. Geniş ve lüks şekilde tasarlanan projede evlerin fiyatları 2 milyon 186 bin liradan başlıyor. 

4 blok olarak yapılan projede 4+1, 5+1 ve 6+1 normal daireler, 4+1'den 9+2'ye kadar da dubleks daireler yer alıyor. Projede toplam 133 daire bulunuyor.

Lüks konseptte yapılan tüm daireler Başakşehir'in 380 bin metrekarelik Millet Bahçesi manzarasına sahip konumda bulunuyor. Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde daire fiyatları 2 milyon 186 bin TL ile 6 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Park Mavera 4 Lounge fiyat

4+1 daireler 2 milyon 186 bin TL
5+1 daireler 2 milyon 580 bin TL
6+1 daireler 3 milyon 150 bin TL 

Park Mavera 4 Lounge ödeme planı

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde dairenin toplam bedelinin yüzde 30'u peşin ödenirse kalan 20 ay, yüzde 40'ı peşin ödenirse kalan 24 ay, yüzde 50'si peşin ödenirse 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

İstanbul Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolu ve TEM otoyolunun tam ortasında bulunan ve Avrupa'nın en büyük sağlık kentine komşu olan Park Mavera 4 Lounge, Belediye, Kaymakamlık, 5 yıldızlı otel, Başakşehir Kent Meydanı, VIP Ofisler, Selatin Cami, olimpik yüzme havuzları, açık ve kapalı spor salonlarının hemen yanında konumlanıyor. 

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde lansman öncesinde ayrıcalıklar sunuluyor. Ayrıcaklıklar ve avantajlı fiyatlar sınırlı sayıda daire için geçerli olacak. 

Dairelerde, bakıcı odaları, çalışma odaları, Türk hamamı yer alyor. Projedeki daireler özellikle geniş ve fera olacak şekilde yapıldı. 

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde fitness salonu, kadın/erkek ayrı sosyal tesis ve davet kabul salonu da bulunuyor.

Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi

Park Mavera 4 Lounge, Avrupa’nın en büyük sağlık kentine komşu, İstanbul Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolu ve TEM otoyolunun tam ortasında bulunan, böylece ulaşımı kolaylaştıran bir konuma sahip. 

Makro İnşaat imzasıyla, Başakşehir'de inşa edilen projenin teslim tarihi 2022 olarak öngörülüyor. 

Tel: 444 61 71
Web: https://www.parkmavera4.com/

Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!


 


projeye sor



Geri Dön