23 / 04 / 2024

Makyol Santral teslimleri başlıyor!

Makyol Santral teslimleri başlıyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilecek. Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslime özel kampanyalar sunuluyor.



Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim ediliyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen proje Roy Higgs Mimarlık tarafından dizayn edildi.

Tamamında balkon ve teras yer alan Makyol Santral konutları toplam 5 bloktan oluşuyor. Projede 403 daire ve 9 villanın yanı sıra, ticari üniteler de yer alıyor. 

Yüzde 70’i satılan Makyol Santral’in, yüzde 30'unda teslime özel 3 bin TL'den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Makyol Santral teslim kampanyası kapsamında bankasız ve kefilsiz 50 ay yüzde 0 faiz avantajı bulunuyor. 

Makyol Santral sauna, yoga, yürüyüş parkuru, masaj odaları, pilates salonu, fitnes alanları, basketbol ve tenis sahaları, çocuk ve genç aktivite alanları, sağlıklı yaşam ve spor alanları, Playstation odasına, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu yer alıyor. Ayrıca projenin 16 bin metrekare kiralanabilir çarşında kuru temizleme, market, bistro cafe, lostra, restoran, kahve evi, gurmehouse, fırın, kuaför vb. alanları da buluyor.

Makyol Santral teslimleri başlıyor!

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, “İnşaat konusunda elde ettiğimiz deneyimi, çeyrek asırdır konut, ticari, otel vb. farklı projelere yansıtıyoruz. Markalı konut projelerimiz adına kilometre taşı olarak gösterebileceğimiz Makyol Yaşam’ı, büyük bir başarıyla tamamlayıp eksiksiz bir şekilde sahiplerine teslim ettik. Ardından hemen Makyol Santral’in inşasına başladık. Bugün Makyol Santral’i de tamamlayarak gelecek projeler için şimdiden yol kat etmeye başladık” diye konuştu.

Makyol Santral nerede?

İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Makyol Santral TEM Otoyolu ve gişelerine ve D100 Karayolu bağlantı aksına 500 metre uzaklıkta ve yeni tamamlanacak olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı’na yürüme mesafesinde bulunuyor.

Web: www.makyolsantral.com


Geri Dön