25 / 04 / 2024

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Firma: Makyol İnşaat

Proje: Makyol Yaşam

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.




Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor. Söz verilen tarihten altı ay önce teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde hayat Temmuz ayında başlıyor. 


Elli yılı aşkın sürede inşaat sektöründe, gerek üst yapı gerekse altyapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımları ile ülke ekonomisine katkıda bulunan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile ev sahiplerine yüzde 5 peşinat ödeyerek kalan bölümü Temmuz ayında yeni evlerine taşınırken ödeme fırsatı sunuyor.


Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü, metrobüs durağına, Türkiye’nin en büyük özel hastane gruplarından birine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine, yani yaşamınızla ilgili ihtiyaç duyulacak tüm sosyal imkanlara yürüme mesafesinde yer alıyor. Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı, cazip fiyatları ve kolay ödeme planları ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yer alan  72 – 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 100 bin metrekare  inşaat alanı olan  Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daire yer alıyor.  


Beylikdüzü’ndeki merkezi lokasyonu, kalitesi ve sosyal imkanları ile modern bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Makyol Yaşam Beylikdüzü’nün yeni kampanyası yüzde 1 KDV avantajı ile Temmuz ayına kadar geçerli olacak. 


Projeye dair detaylı bilgi edinmek isteyenler www.makyolyasam.com.tr sitelerinden veya 444 30 60 numaralı telefondan ulaşabiliyor.



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


Elli yılı aşkın sürede inşaat sektöründe, gerek üst yapı gerekse altyapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımları ile ülke ekonomisine katkıda bulunan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile ev sahiplerine %5 peşinat ödeyerek kalan bölümü Temmuz ayında yeni evlerine taşınırken ödeme fırsatı sunuyor.


Yen Akit 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Makyol, Beylikdüzü'ndeki Makyol Yaşam Evleri'nde kampanya başlattı. Yüzde 5 peşinatla alınacak evin kalan kısmı taşınırken ödenecek. 464 daireden oluşan Makyol Yaşam'da ev fiyatları 317 bin liradan başlıyor. Evlere yüzde 1 KDV avantajı ile sahip olmak mümkün. 



Posta





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Makyol Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, tüketici yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Kalan bedeli ise konutların teslim tarihi olan temmuz ayında ödeme fırsatı sunuluyor. Büyüklüğü 72 ila 167 metrekare arasında değişen konutlar 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 100 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan 464 adet daire yer alıyor. Proje, metrobüs durağına, Türkiye'nin en büyük özel hastane gruplarından birine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor.


Sabah


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi, %5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi yapıyor. Alıcılar %5 peşinat ödedikten sonra kalan kısmı yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor. Söz verilen tarihten altı ay önce teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde hayat Temmuz'da başlıyor. Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı büyük ilgi gören projede 72 - 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 464 adet daire yer alıyor. 


Taraf


Haber Yeni Birlik Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde konutlar 6 ay erken teslim ediliyor. Temmuz ayında yaşamın başlayacağı projede ev sahiplerine %5 peşinat ödeyerek kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödeme fırsatı sunuluyor. Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanmdan oluşan projede yer alan 72-167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede her ihtiyaca yönelik; 1+1,2+1 ve 3+1 'den oluşan 464 adet daire yer alıyor. 


Yeni Birlik



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MAKYOL, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde başlattığı kampanya ile ev sahiplerine yüzde 5 peşinat ödeyerek kalan bölümü Temmuz ayında yeni evlerine taşınırken ödeme fırsatı sunuyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan 72 ile 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 100 bin metrekare inşaat alanı olan Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1 ve 3+Tdenoluşan 464 adet daire yer alıyor. 


Vatan


projeye sor



Geri Dön