20 / 04 / 2024

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?



Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?


Mall of İstanbul AVM, Torunlar GYO tarafından İstanbul Başakşehir’de TEM Otoyolu üzerinde yer alan Mahmutbey gişelerinin yanında hayata geçirildi. Atatürk Havalimanı'na beş kilometre mesafede bulunan Mall of İstanbul AVM’de 350 mağaza, 700 kişilik gösteri sanatları merkezi, 16 salonlu ve 3050 koltuk kapasiteli sinema, Türkiye’nin ilk fantastik eğlence merkezi MOİ Park ile geleneksel ve modern sanatlar sokağı bulunuyor.


Mall of İstanbul AVM’de her biri ayrı konsepte sahip üç büyük ve iki küçük olmak üzere 5 atrium alanı bulunuyor. Mall of İstanbul’a 11 ayrı noktadan giriş yapılabilecek olan ziyaretçilere, 83 adet yürüyen merpen ve 42 adet asansör ile iç ulaşım sağlanacak.


Geleneksel Sanatlar Sokağı!


Geleneksel Sanatlar Sokağı, Mall of İstanbul AVM’de kaybolmaya yüz tutan mesleklerin, el sanatlarının geleceğe taşınmasının desteklenmesi amacıyla oluşturuldu. Bu bölümde, meslek erbabının kullanabileceği otantik bir çarşı alanı oluşturulacak. Ayrıca 3800 metrekarelik özel interaktif bir müzede de bu çarşıda yer alacak. Ebru ve hat gibi geleneksel mesleklere yıllarını veren ustalar bu alanda hem ürünlerinin satışını yapabilecek hem de ilgilenenlere bu meslekleri öğretebilecek. 11 oda atölye ve sergi alanı olarak kullanılabilecek 40’a yakın dükkan ve mağazanın yer alacağı çarşıda, kaybolan el sanatlarından örneklerin sergileneceği bir müze kurulması için de çalışmalar devam ediyor. 



MOİPARK! 


Mall of İstanbul, Türkiye’nin temalı ilk kapalı eğlence parkı MOİPARK’a ev sahipliği yapacak. Yüzde 30’u eğlence ve yeme içme alanına ayrılan Mall of İstanbul içerisinde 36 milyon Dolar yatırım ile 12 bin metrekare alana kurulacak olan MOİPARK’ta, Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’ya ilk kez giriş yapan dev salıncaklar ve Korku Oteli yer alıyor.



Mall of İstanbul AVM’deki mağazalar!


Mall of İstanbul AVM ana kiracıları şöyle;


-Migros, 


-Media Markt, 


-Koçtaş, 


-Teknosa,


-Brandroom, 


-Debenhams, 


-H&M,


-Victoria's Secret, 


-LCW, 


-Decathlon


-Zara, 


-Mudo, 


-YKM


-Toyzz Shop 


-Victoria Secret 


-Miss Selfridge 


-Aldar



Mall of İstanbul AVM künye bilgileri!



Açılış tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma


Maliyeti: 1.3 milyar TL


Projeyi gerçekleştiren firma: Torunlar GYO


Toplam Arazi: 123 bin metrekare


Toplam İnşaat Alanı: 722 bin 856 metrekare


Kiralanabilir AVM Alanı: 148 bin 840 metrekare


Mağaza Adedi: 350


Sinema: 16 Salon, 3050 koltuk kapasitesi


Daire Adedi: 1.081


Ofis Alanı: 34 bin 241 metrekare


Ofis Adedi: 180


Konut Alanı: 121 bin 426 metrekare



Mall of İstanbul AVM adres ve iletişim bilgileri!


Torunlar GYO Mall of İstanbul



Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?



Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey / Başakşehir İstanbul

Telefon: 444 2 664

Web: www.mallofistanbul.com.tr


Geri Dön