28 / 03 / 2024

Mall of İstanbul’dan bayrama özel indirimler!

Mall of İstanbul’dan bayrama özel indirimler!

Harbiye Açıkhava Konserleri’nin gold sponsoru Mall of İstanbul, 31 Ağustos tarihine kadar tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerine 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bileti hediye ediyor...



Türkiye’nin en büyük eğlence, alışveriş ve yaşam merkezi Mall of İstanbul’da bayram havası şimdiden esmeye başladı!.. Harbiye Açıkhava Konserleri’nin gold sponsoru Mall of İstanbul, 31 Ağustos tarihine kadar tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerine 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bileti hediye ediyor. 


Mall of İstanbul, ziyaretçilerini yaz mevsiminin en güzel etkinliklerinden biri olan Harbiye Açıkhava Konserleri’ne davet ediyor. 18 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında tek seferde en az 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerinin 1 adet konser bileti satın almaları halinde 2. bilet Mall of İstanbul’dan hediye. 


Kampanyaya katılan ziyaretçiler, alışveriş merkezi içerisinde yer alan Biletix’in kampanya standına giderek, fişlerini gösterdikleri takdirde konser biletlerini alabilme şansını yakalayacaklar.


Mall of İstanbul’dan bayrama özel indirimler

İstanbul’un alışveriş merkezi Mall of İstanbul’da bayrama özel indirimler sunuluyor. Binlerce markanın yüzde 70’e varan indirimler ile bir arada bulunduğu Mall of İstanbul,  bayram alışverişlerinin de tek adresi olacak. 


Küba ritimlerinden Latin esintilerine müzik şöleni Bayramda Mall of İstanbul’da

Mall of İstanbul, bayram süresince Küba ritimlerinden Latin esintilerine kadar geniş yelpazade bir müzik şöleni sunmaya hazırlanıyor. Bayramın ilk günü Kübalı Müzik grubu alışveriş merkezinin amfi tiyatrosunda sahne alırken, ikinci günü polca, latin ve çigan müziklerinin en güzel örnekleri sunulacak. Bayramın son günü ise Mambo Latin müzik grubu sahne alarak ziyaretçilere eğlenceli bir bayram yaşatacak. 


Bayram Tatilinde MOİPARK ve Ottomanya ile Mall of İstanbul’un keyfini çıkarın!

Binlerce markaya 350 mağazası ile ev sahipliği yapan İstanbul’un alışveriş merkezi Mall of İstanbul, içinde yer alan MOİPARK ve Ottomanya ile bayram tatilini İstanbul’da geçirecekler için alternatif bir eğlence seçeneği sunuyor. 


Türkiye’nin ilk ve en büyük kapalı tema parkı MOİPARK’ta Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu’ya ilk kez giriş yapan dev salıncaklar ve korku oteli bulunuyor. Dünya’nın ilk çift atraksiyonlu hem yaya hem araç sürüşlü korku oteli ‘MOİPARK Dehşet oteli’ ziyaretçilerine canlı performans ile eğlence ve korkuyu bir arada sunuyor. Kendi tiyatro ve dans gösteri grubunu da kadrosunda bulunduran MOİPARK bu alanda da bir ilke ev sahipliği yapıyor. 


Kendi ekseninde de dönebilen araçlardan yapılan Roller Coaster, Türkiye’de kapalı lunaparklardaki en uzun parkura sahip olması nedeniyle adrenalin süresini artırıyor. İçinde dans performans sahnesi de yer alan ilk eğlence parkı olan MOİPARK’ta özel akustik sistemle duşlama müzik yayını yapılarak, ziyaretçinin bindiği oyuncağa özel müzik dinleme keyfi de sunulabiliyor. 


Sanatın, tarihin, eğlencenin ve teknolojinin bir araya geldiği Ottomanya da Mall of İstanbul’un bayram tatilinde sunduğu bir diğer alternatif olarak karşımıza çıkıyor.  7’den 70’e herkes için sıra dışı bir deneyim yaşatan Ottomanya’nın Destancı bölümünde İstanbul’un efsunlu sütunları arasında zaman yolculuğu yaparken, Minyatür bölümünde sarayın ve Osmanlı tarihinin benzersiz eğlencelerine dahil olabilirsiniz. Flappy Hazerfen ile Galata Kulesi’nden atlamak, Ebru Mapping’de görülmemiş büyüklükte bir ebruya kendi renklerini katmak, İnteraktif Gölge Oyunu ile Hacivat ve Karagöz’e eşlik etmek, Street Hat bölümünde büyük hat ustalarına taş çıkartacak eserler yaratmak, Selfie-hane’de yeniçeriler, saray eşrafı ve cariyelerle fotoğraf çekmek Ottomanya ile mümkün. 





Geri Dön