19 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Yaşamın başladığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV avantajı sunuluyor.



 

Merkezi lokasyonu, konforlu ve şık daireleri, sosyal imkanları ve inşaat kalitesi ile Nuvo Dragos’ta yaşam başladı. Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçen ve  52 bin metrekare arsa alanına sahip projede, toplam 999 daire bulunuyor.

66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen konutlar muhteşem Adalar manzarasına sahip. Ferah ve fonksiyonel daireleri ile  Nuvo Dragos  projesinde daire arayışında olanlara maketten değil gezip, görerek ev sahibi olma fırsatı veriyor. Yüzde 0,98 faizle 120 ay vade ve yüzde 0 KDV imkanı sunulan Nuvo Dragos’ta 2+1 daireler 4 bin 900 liradan başlayan taksitlerle satılıyor.

Çift banyolu daireleri, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkan Nuvo Dragos projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.  Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos projesi bir evden daha fazlasını sunuyor. Projenin hemen yanı başında açılan, 44 dönüm araziye kurulu, içerisinde gölet, anfi tiyatro, etkinlik alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarının bulunduğu Cumhuriyet Parkı, Nuvo Dragos’a artı bir değer daha kattı.

Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde yer alan Nuvo Dragos, bölgenin en değerli bitmiş projesi olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yükselen Nuvo Dragos projesi E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Tel: 0216 370 89 89

Web: www.nuvodragos.com


projeye sor



Geri Dön