26 / 04 / 2024

Maltepe Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Maltepe Ofisim İstanbul'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

3 blokta 219 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen Ofisim İstanbul'da ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Adalar ve İstanbul manzaralı projenin sosyal alanları da oldukça zengin...



Maltepede yer alan Ofisim İstanbul 60 bin metrekare inşaat alanına sahip. 3 blokta 219 ofis ve 16 mağazadan meydana gelen proje İller Bankası, Özyapı İş Ortaklığı işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

Projede ofisler 107 metrekareden, 833 metrekareye kadar yükselebiliyor. Ofisim İstanbulda yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin TLden başlangıç gösteriyor.

Adalar ve İstanbul manzaralı ofisleriyle eşsiz bir deneyim sağlayan Ofisim İstanbul, farklı konseptiyle iş merkezine saunalar, kuaför, hobi salonu,  spor salonları, restoran, lostra, teras bahçeleri gibi alanlar getiriyor.

Ofisim İstanbulda toplantılar için tam donanımlı toplantı salonları, öğle yemekleri için sadece personele hizmet veren muhteşem manzaralı restoran ve teras yer alıyor. Projede ayrıca 500 araçlık otoparkta yer alıyor. 

Ofisim İstanbul konumu itibariyle ulaşımda da avantajlı. E 5 bağlantı yoluna sadece 500 metre mesafede yer alan proje, sahil yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika, Kartal Adliyesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 dakika mesafede. Kartal Kadıköy metro hattı güzergahı üzerindeki Ofisim İstanbul, metro istasyonuna 2 dakikalık mesafede yer alıyor.

0212 515 1 555
http://www.ofisimistanbul.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön