19 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi 1 yılda 580 ruhsat verdi!

Mamak Belediyesi 1 yılda 580 ruhsat verdi!

Mamak’taki kentsel dönüşümün öncüsü Mamak Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde 580 ruhsat, 778 adette iskan verdi. İlçede hazırlanan dev projeler beraberinde müteahhitlerinde bölgeye olan ilgilerini artırdı.




Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı ivmeyi devam ettiren Mamak Belediyesi 2015 yılı içerisinde yüzlerce binaya iskan ve ruhsat verdi. Mamak’taki kentsel dönüşümün öncüsü Mamak Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde 580 ruhsat, 778 adette iskan verdi. İlçede hazırlanan dev projeler beraberinde müteahhitlerinde bölgeye olan ilgilerini artırdı. Mamak’ın kentsel dönüşümde tam manasıyla bir örnek olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Bölgede her yıl yüzlerce yeni iskan ve ruhsat veriyoruz. Gecekondu gibi son derece büyük problemi adım adım çözüme kavuşturuyoruz. Son derece engebeli ve zorlu bir araziye sahip olan Mamak’ta hazırladığımız projeler sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Hem nüfus artışına hem de yeni projelere bağlı olarak yapılan konut sayısı artış gösteriyor” dedi.  

 

Modern şehircilik anlayışıyla konutlar yükseliyor

Son yıllarda sadece Mamaklı müteahhitlerin değil dışarıdan gelen müteahhitlerin Mamak’ta çeşitli konut projeleri gerçekleştirdiğini dile getiren Akgül: “Gecekondu, cezaevi ve çöplük gibi büyük sorunlara karşı hazırladığımız projelerle Mamak tam anlamıyla kabuk değiştirdi. İlçemiz artık hem yatırım hem de istihdam için tercih ediliyor” dedi. Akgül ilçede çalışan müteahhitlerin modern şehircilik anlayışıyla konutlarını yaptığını dile getirdi. 



Mamak Belediyesi


Haber Yedigün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 Mamak'taki kentsel dönüşümün öncüsü Mamak Belediyesi geçtiğimiz yıl içerisinde 580 ruhsat, 778 adette iskan verdi. 


ilçede hazırlanan dev projeler beraberinde müteahhitlerinde bölgeye olan ilgilerini artırdı. Mamak'ın kentsel dönüşümde tam manasıyla bir örnek olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Bölgede her yıl yüzlerce yeni iskan ve ruhsat veriyoruz. Gecekondu gibi son derece büyük problemi adım adım çözüme kavuşturuyoruz. Son derece engebeli ve zorlu bir araziye sahip olan Mamak'ta hazırladığımız projeler sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Hem nüfus artışına hem de yeni projelere bağlı olarak yapılan konut sayısı artış gösteriyor" dedi. 


Son yıllarda sadece Mamaklı müteahhitlerin değil dışarıdan gelen müteahhitlerin Mamak'ta çeşidi konut projeleri gerçekleştirdiğini dile getiren Akgül: "Gecekondu, cezaevi ve çöplük gibi büyük sorunlara karşı hazırladığımız projelerle Mamak tam anlamıyla kabuk değiştirdi. İlçemiz artık hem yatırım hem de istihdam için tercih ediliyor" dedi. Akgül ilçede çalışan müteahhitlerin modern şehircilik anlayışıyla konutlarını yaptığını dile getirdi. 


Yedigün



Geri Dön