25 / 04 / 2024

Mamurbaba Palma Evleri'nde 475 bin Euro'ya!

Mamurbaba Palma Evleri'nde 475 bin Euro'ya!

Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa edilen Mamurbaba Palma Evleri'nde 480 metrekare tripleks villaların fiyatları 475 bin Euro'dan başlıyor...



FD Yapı'nın  İzmir  Çeşme'nin Mamurbaba semtinde inşa ettiği Mamurbaba Palma Evleri, 7 bin 400 metrekare üzerinde 9 tripleks villadan oluşuyor.

Bodrum katı, giriş katı ve birinci katla birlikte 480 metrekare kullanım alanına sahip her bir villada 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu ve peyzaj uygulamalı bahçe bulunuyor.

Yaşamın başladığı ve sadece 4 konutun kaldığı projede konut fiyatları 475 bin Euro ile 550 bin Euro arasında değişiyor. Tüm bankalardan konut kredisinin kullanılabildiği projeye Yapı Kredi Bankası Çeşme Şubesi ve İş Bankası Gündoğdu Şubesi ile yapılan proje bazında anlaşmalarla daha düşük faiz oranlarından konut  kredisi kullanılıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim yapılıyor.

Her villanın bodrum katında 2 yatak odası, 1 çok amaçlı salon, açık mutfak, WC/duş ve makine dairesi yer alıyor. Villaların zemin katlarında; ebeveyn banyolu yatak odası, WC/duş, mutfak ve yemek köşesi, TV köşesi, şömine köşesi ve kış bahçesi bölümleri bulunuyor. Birinci katların oturma planında ise; ebeveyn yatak odası, giyinme odalı ve ebeveyn banyolu yatak odası yer alıyor.

Mamurbaba Palma Evleri; İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 40 dakika, Çeşme'ye, Alaçatı Sörf Merkezine ve en yakın alışveriş merkezine 5 dakika mesafede bulunuyor.

Merkez 0232 - 421 29 12    
Çeşme Satış Ofisi 0232 - 716 05 41
[email protected]  
www.fdyapi.com

Ebru  DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön