19 / 04 / 2024

Manavgat Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor!

Manavgat Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 21 Aralık 2013 tarihinde temeli atılan Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Sözen, merkezi turizm şehrine yakışır şekilde hayata geçireceklerini kaydetti...




Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 21 Aralık 2013 tarihinde temeli atılan Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.


İlçede bir kültür merkezi bulunmamasının eksiklik olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, projesinin konunun uzmanları tarafından hazırlandığını, 21 Aralık 2013 tarihinde temeli atılan ve 17 bin 539 metrekarelik alana inşa edilen Kültür Merkezi'ni turizm şehrine yakışır şekilde hayata geçireceklerini kaydetti.


Başkan Sözen, Kültür Merkezi inşaatının ilçenin geleceğine yapılan en büyük yatırımlardan bir tanesi olduğunu ifade ederek, "İnsan odaklı, yatırımcı ve çevreci belediyecilik anlayışımız gereği her zaman halkımızın öncelikli ihtiyaçlarını geleceğin 50 yılını planlayarak değerlendirdik. Yatırımlarımızı buna göre yaptık. İlçede kültür salonumuzun olmaması nedeniyle pek çok kültürel ve sanatsal faaliyeti gerçekleştiremiyorduk. Merkezin tamamlanmasıyla bu açık kapatılmış olacak" dedi.


Doğu Rehberi


Geri Dön