20 / 04 / 2024

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri



Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Açılışlara katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem verildiğini söyledi. 


AKP İl Basın Bürosu'nun haberine göre AKP hükümetleri döneminde Antalya'ya 20 milyar liradan fazla yatırım yapıldığını kaydeden Çavuşoğlu, arıtma yatırımlarının her zaman öncelikli olduğunu vurguladı. 


Çavuşoğlu, arıtma tesisi yapmanın ve işletmenin çok kolay olmadığını, yapılacak en ufak bir hatanın bedelinin çok ağır sonuçlar doğurduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi 'nin bu arıtma tesislerini teslim almadan önce . ilçelerin arıtma tesislerinde büyük işletme sorunları yaşandığını söyledi. 


Manavgat ve Serik'in arıtma tesisleri için bakanlığı döneminde Maliye Bakanı ile görüşme yaptığını anlatan Çavuşoğlu, "Maliye Bakanımız bu konularda çok tiriz, hatta biraz cimridir ama Antalya ve turizm olduğu zaman kesenin ağzını açar. Bu tesisler için 50 milyon kaynağı sağladık" diye konuştu. 


Antalya Gerçek Akdeniz


Geri Dön