20 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 



Mandarin Oriantel, Türkiye'deki ilk otelini 2014'te Bodrum Cennet Koyu'nda açmıştı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Astaş Holding tarafından 6 bin dönüm büyüklüğündeki arazide 650 milyon Euro'luk yatırım bedeliyle inşa edilen Mandarin Oriantel Bodrum'da tamamı güneşlenme alanı, teras ya da balkona sahip olan; pek çoğu özel bahçe ve infiniti havuzlu 109 misafir odası, 10 restoran ve bar, 2 bin 700 metrekare büyüklüğünde SPA merkezi, su sporları merkezi ve çocuk kulübüne ek olarak biri 440 misafir ağırlama kapasiteli iki balo salonu, iki toplantı odası ve helikopter pisti de bulunuyor. 

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Astaş Holding'in patronu Vedat Aşçı o süreçte İstanbul Boğazı'nda Kuruçeşme'de bir otel yatırımı yapacağınnı duyurdu. Vedat Aşçı, otelin yatırım bütçesinin 550 milyondolar olduğunu açıklamıştı. Otelin 2017'de açılışının yapılacağı belirtildi. Ancak yatırımlar beklenen sürede gerçekleşmedi. Açılış günü geldi ve merakla beklenen Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 


Geri Dön