26 / 04 / 2024

Mandarins Acıbadem’de 60 aya yüzde 0 faiz avantajı!

Mandarins Acıbadem’de 60 aya yüzde 0 faiz avantajı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mandarins Acıbadem projesi tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde yükseliyor. 




The Mandarins Acıbadem projesinde yatırım değeri 550 milyon TL olan birinci etabın yüzde yüzde 95‘i tamamlandı. İlk etabı Mayıs 2018’de, ikinci etabı Ağustos 2020’de konut sahiplerine teslim edilecek projede kişiye özel esnek ödeme avantajları bulunuyor. 

 

The Mandarins Acıbadem projesinde yüzde 20 peşinat imkanı ve faizsiz 60 aya varan vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projenin ilk etabında sınırlı sayıda daire kaldı. 

 

Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, “Konumu, konut ve sosyal donatı özellikleri sayesinde The Mandarins Acıbadem, hem konut sahibi olmak isteyenlerin hem de yatırımcıların ilgi odağı oldu. İlk etapta istedikleri büyüklükte daire alma şansını kaçıranlar 2.etap için sıraya girdiler” dedi. 

 

Akasya AVM’nin yanında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 

www.themandarins.com.tr


Geri Dön