19 / 03 / 2024

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık!

Firma: Timur Gayrimenkul

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.



MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü alan Nef New York projesi 60 katlı olarak dizayn edildi.


Manhattan Nef New York satılık daire fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi. Yüksek katlı otel ve konutların yer alacağı projenin bulunduğu bölgede fiyatlar 20 bin dolar ile 90 bin dolar arasında değişen fiyatlardan başlıyor.


Nef Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen ve Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği bulunan New York Nef Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Manhattan Nef New York satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse (çatı katı) şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal alanların bulunduğu proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek. 

 

Manhattan Nef New York iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön