19 / 04 / 2024

Manisa Ali Baba Türbesi yenileniyor!

Manisa Ali Baba Türbesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı hizmetlerle tarihi ve manevi mirasına sahip çıkmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışması başlatıldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi,  ilçelerde yaptığı hizmetlerle tarihi ve manevi mirasına sahip çıkmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gölmarmara ilçesinde bulunan Ali Baba Türbesi’nde tadilat çalışması başlatıldı. Bu kapsamda türbenin iç ve dış boyama,  laminat parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nin tarihine, dinine ve bayrağına sahip çıktığını belirten vatandaşlar, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçemize layık projeler üretiyor. Ali Baba Türbesi’ne gidip dua ediyor, adak adıyorduk. Bakımsızlığı, muhterem Ali Baba’ya yakışmayacak derecedeydi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Çalışmaların tamamlanmasının ardından türbe daha bakımlı olacak” diye konuştular.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön