29 / 03 / 2024

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.




İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı’nda bakımsız durumda olan Avukat Özcan Akçiçek Parkı için hazırladığı projeyi tamamladı. Baştan aşağı yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir alana dönüştürülen Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde de çocuklar birçok branşta eğitim alabilecekler. Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda çalışmaların tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir Belediyesi olarak daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturuyoruz. Köprübaşı ilçemizde de bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı için de çalışmalarımızı başlattık. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımızca projesi hazırlanan parkımız için daha sonra ihale gerçekleştirilerek çalışmalara start verildi” dedi.  

Baştan aşağı yenilendi

Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nın, gerçekleştirilen çalışmalarla baştan aşağı yenilendiğin dile getiren Başkan Ergün, “Geçtiğimiz dönemde Manisa merkezinde birçok park ve yeşil alanı vatandaşlarımıza kazandırdık. Şimdi de bu çalışmalarımızı ilçelerimize yayıyoruz. Bu kapsamda Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda da başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık. Ahşap pergola alanları, ışıklı gösteri havuzu, yürüyüş yolları, ahşap oturma birimleri ve çocuk oyun grupları ile daha güzel bir görünüme kavuşan parkımızda Köprübaşılı vatandaşlarımız artık keyifle vakit geçirebilecekler” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön