19 / 04 / 2024

Manisa Börtlüce'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Börtlüce'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Börtlüce Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayarak, mahalleye sağlıklı altyapı temin etti.




MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan kısımlarında yürüttüğü hat döşeme çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerde yaklaşık bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa etti. Çalışmaların sonlandırılmasıyla birlikte, mahallenin tamamında sağlıklı ve kullanışlı kanalizasyon altyapısı kurulmuş oldu. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Börtlüce’ye ziyaret düzenleyerek çalışmaları yakından inceledi. MASKİ Kula Sorumlusu Adem Zobudoğuş’tan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alan Başkan Tosun, vatandaşlarla sohbet ederek, mahallelinin taleplerini dinledi.

Börtlüce sakinleri hizmetlerden memnun                                

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Börtlüce Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalar için Başkan Ergün ve Başkan Tosun’a teşekkür ettiler. Yapılan çalışmalarda emeği bulunanlar için dua eden Börtlüce halkı,  hizmetlerle ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdiler:

Hüseyin Güler; “Biz bu yapılan hizmetlerin karşılığını veremeyiz. Çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalardan çok memnun kaldık. Cengiz Başkan’ımızdan memur arkadaşlara kadar emeği olan herkesten Allah razı olsun.”

Özkan Uysal; “MASKİ’den Allah razı olsun. Köyümüzün kanalizasyon hattının hepsini döşedi. Cengiz Başkan’ımdan, Kula Belediye Başkanı’mızdan da Allah razı olsun. Yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine çok teşekkür ederim.”

İsmail Uğurlu; “Yapılan hizmetler için başkanlarımıza çok çok teşekkür ederiz. Köyümüze bayağı bir hizmet oldu. Bundan çok memnunuz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

Ali Kahraman; “Hizmetler gayet güzel. Kanalizasyonumuz yapıldı. Sırada parke taşımız var. İnşallah o da en kısa zamanda yapılacak. Hizmetler için başta Cengiz Başkan’ım olmak üzere, Hüseyin Başkan’ıma ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım. Börtlüce köyü halkı olarak gerçekten çok memnunuz.”

“Yarım kalan kanalizasyonumuz tamamlandı”

Yapılan çalışmayla mahallenin kanalizasyon ihtiyacının tamamlandığını belirten Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Kanalizasyonumuz Özel İdare zamanında yarım kalmıştı. Allah’a şükür şu anda bitmekte. Bu gün son günümüz. Su depomuzun da yeri hazır. Otobüslerimiz de çalışıyor. Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Allah bin kere razı olsun Cengiz Başkan’ımdan ve Hüseyin Başkan’ımdan. Emeği geçen herkese şahsım ve köy halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön