28 / 03 / 2024

Kula Börtlüce'ye yeni altyapı!

Kula Börtlüce'ye yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde sıfırdan hat döşeyerek mahallenin tamamını sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.




MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, ilçedeki 60 mahalle genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin uzun yıllardır süregelen sıkıntılarını ortadan kaldırıyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ve Kula Belediyesi ekipleri, Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgesine bin metrelik kanalizasyon hattı döşüyor. MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından mahallede yürütülen çalışma sayesinde, şimdiye kadar kanalizasyon hattı olmayan Börtlüce sakinleri sağlıklı ve kullanışlı kanalizasyon altyapısına sahip oluyorlar.


“Hattı olmayan vatandaşlar kanalizasyon sıkıntısı çekiyordu”


Mahalledeki hat eksikliklerinin MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi tarafından tamamlanmasından mahalle olarak mutluluk duyduklarını ifade eden Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Mahallemizin bazı kısımlarında kanalizasyon hattımız yoktu. Vatandaşlarımız sıkıntı çekiyordu. Sorunumuzu Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ilettik ve sağ olsunlar ilgilenip hemen çalışma başlattılar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. MASKİ ve Kula Belediyesi sayesinde bütün mahalleli artık planı projesi olan düzgün bir kanalizasyon hattı kullanacak” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Kula Belediyesi


Geri Dön