26 / 04 / 2024

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.




Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi. Çalışmaları tamamlanan kırsal mahallelerde yaşam kalitesinin arttığını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram,”Kurum olarak şehir merkezi ve kırsal yerleşim alanı fark etmeden yatırımlar yapıyoruz. Arıtılmış ve sağlıklı içmesuyu sağlıyoruz. Kanalizasyon altyapısı olmayan yer kalmayacak şekilde yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kırsal alanlar için modüler atıksu arıtma tesisleri inşa ettik. Eski köylerimizin atıksularını arıtarak insan ve çevre sağlığının korunmasını sağladık. Üç ayrı yerde daha modüler atıksu arıtma tesisi inşaatını sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı üstyapı yatırımlarla birlikte kırsal alanların çehresi değişti. Artık şehirlerden kırsal mahallelere göçler yoğun bir şekilde arttı. Bunu her geçen zaman artan abone sayılarımızla da gözlemliyoruz. “diye konuştu.


Eskiye nazaran yaşadıkları yerlerde önemli değişiklikler yaşandığını ifade eden mahalle sakinleri de, değişimde altyapının önemli olduğunu ifade ettiler. Yapılan yatırımlardan dolayı da teşekkür eden vatandaşlar, “Mahallelerimiz, tamamlanan altyapı yatırımları, sağlıklı içmesuyu, arıtma tesisleri ile yaşam kalitesi arttı. Şehirlerden farkımız kalmadı. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyemiz ile İSU Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz.”dediler.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön