26 / 04 / 2024

İlhan Bayram kimdir

İlhan Bayram kimdir

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

İSU, Körfez Geçiş Köprüsü'nde incelemelerde bulundu!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram kurumun teknik yöneticileri ile birlikte dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüleri arasında 4’ncü sırada yer alacak olan Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

İlhan Bayram: Su durumumuz geçen seneden iyi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, "Aldığımız tedbirler ve gerekse vatandaşların verdiği destek ile yaz aylarını problemsiz ve su kesintisi olmadan atlattık. Yuvacık barajında yüzde 62 oranındaki doluluk ile geçen seneden daha iyi durumdayız.”dedi.

İlhan Bayram: Kocaeli, su sıkıntısı çekmeyecek!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, sanayi kenti Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılamak için 3 ay gibi rekor bir süre içerisinde 82,5 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi...

İlhan Bayram: Kocaeli'de su sıkıntısı yaşanmayacak!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, "Yer altı suyu çalışmaları sonucunda günlük 135 bin metreküp, kaynak suyundan 35 bin 770 metreküp su temin ettik" dedi.

İlhan Bayram: Yuvacık Barajı'nda 15 günlük su kaldı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, Yuvacık Barajı'nda 15 günlük su kaldığını belirterek, Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı devrede olduğu için su sıkıntısı yaşanmayacağını bildirdi...

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

İlhan Ocaklı kimdir?

İlhan Ocaklı, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Şile Belediye Başkan adayı oldu. Peki, İlhan Ocaklı kimdir? İlhan Ocaklı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Gebze-Darıca Metrosu'nun ihalesi 2018'in ilk yarısında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini masaya yatırdı. Bayram metro projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin 2018'in ilk yarısında ihaleye çıkacağını belirtti.

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

İlhan Bayram kimdir Haberi

İlhan Bayram kimdir


Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi. Çalışmaları tamamlanan kırsal mahallelerde yaşam kalitesinin arttığını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram,”Kurum olarak şehir merkezi ve kırsal yerleşim alanı fark etmeden yatırımlar yapıyoruz. Arıtılmış ve sağlıklı içmesuyu sağlıyoruz. Kanalizasyon altyapısı olmayan yer kalmayacak şekilde yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kırsal alanlar için modüler atıksu arıtma tesisleri inşa ettik. Eski köylerimizin atıksularını arıtarak insan ve çevre sağlığının korunmasını sağladık. Üç ayrı yerde daha modüler atıksu arıtma tesisi inşaatını sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı üstyapı yatırımlarla birlikte kırsal alanların çehresi değişti. Artık şehirlerden kırsal mahallelere göçler yoğun bir şekilde arttı. Bunu her geçen zaman artan abone...