16 / 04 / 2024

Manisa Eskin Köprüsü açıldı!

Manisa Eskin Köprüsü açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahalleyi birbirinden bağlayan Eskin Köprüsü Selendili vatandaşların hizmetine açıldı.




 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerel seçimlerde ziyaret ettiği Eskin Mahallesi'ne verdiği köprü sözünü tutarak başlattığı çalışmalar tamamlandı.  Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Eskin köprüsü inşaatı tamamlandı. Selendili vatandaşların hizmetine açılan Eskin Köprüsü, vatandaşlarını takdirini topladı.

 Çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başladığımız Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yer alan ve 10 mahalleyi birbirine bağlayan Eskin Köprüsü’nde çalışmalar tamamlandı. Köprünün tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşmuş oldu. Köprüye ulaşımın sağlanacağı yolun asfaltlanması da kısa zamanda tamamlanacak. Manisalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Eskin Mahallesi Muhtarı Mehmet Uygun, Selendi’ye kazandırılan bu hizmetin çok büyük faydalar sağlayacağını belirtti. Uygun, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Selendi’ye kazandırdığı hizmetler mahallelerimiz arasındaki ulaşım sorununu kökten çözdü. Mahallem adına Başkan Ergün ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.



AA


Geri Dön