28 / 03 / 2024

Manisa Katlı Otapark'ın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Manisa Katlı Otapark'ın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Manisa Belediyesi’nin 1. Anafartalar Mahallesi’nde Subay Lojmanları olarak bilinen bölgeye katlı otopark yapımı için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.



Belediye Başkanı Cengiz Ergün Subay Lojmanları’nın olduğu bölgeye yapılması planlanan katlı otopark ile ilgili olarak sürecin başladığını söyledi.  TOKİ  3 Konutları’nda bulunan Manisa Belediyesi’ne ait dairelerin tapularının Milli Emlak Müdürlüğü’ne teslim edildiğini ifade eden Başkan Ergün, “Milli Emlak Müdürlüğü’de gerekli incelemelerin ardından TOKİ’de ki daireleri subaylara devrini yaptığı anda, Subay Lojmanları’nın bulunduğu alanın yer teslimi bize yapılacak. Bu sürecin bir hafta süreceğini tahmin ediyorum. Bize yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmalara hemen başlayacağız” dedi.


Modern Otopark

 Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgeye yapılacak otoparkın çevreye kesinlikle etki yapmayacağının da altını çizerek, “O bölgede yaşayan halkımızın içi rahat olsun. Yapılacak otopark projede de gözüktüğü üzere modern bir şekilde tasarlandı. Kesinlikle çevreyi rahatsız edecek bir durum söz konusu olmayacak. Ayrıca modern görüntüsü itibariyle de bölgeye ayrı bir hava katacağını da ifade etmek istiyorum” dedi.


Otopark Sorununu Çözecek

Subay Lojmanlarının olduğu bölgeye yapmayı planladıkları katlı otoparkın, merkezde ki otopark sorununu büyük ölçüde çözeceğini ifade eden Başkan Ergün, “Kentimizin otopark sorununu çözecek önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Emekliler Parkı’nın olduğu bölgeye yapacağımız otoparkla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Manisa’nın trafiği tamamlanacak bu projelerle nefes alacak. Bu projelerin kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Manisa Belediyesi


Geri Dön