25 / 04 / 2024

Manisa Kent Park 30 Mart'ta açılıyor!

Manisa Kent Park 30 Mart'ta açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerine inşa edilen dev proje Kent Park’ta, artık son aşamaya gelen çalışmaları inceledi...




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerine inşa edilen dev proje Kent Park’ta, artık son aşamaya gelen çalışmaları inceledi. Dev projenin açılışa hazırlandığını belirten Başkan Ergün, “Manisa’mıza yepyeni bir hava katacak bu güzel eserimizi, inşallah 30 Mart Pazartesi günü törenle hizmete açacağız” dedi.

Manisa’da belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından bir tanesi olan 170 dönümlük Kent Park Projesi’nde sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, dev projedeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ergün’e incelemelerde Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da eşlik etti. Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, ‘ince iş’ olarak tabir edilen işlerin hızlandırılması talimatını verdi.

Manisa’ya yakışır bir proje

Kent Park’ın Manisa'nın gözdesi haline geleceğini belirten Başkan Ergün, projenin tamamlanmasıyla her yaş grubundan Manisalının doğayla iç içe keyifli vakit geçirebileceğini söyledi. Kent Park'ın, ailelileriyle birlikte vakit geçirecek, mekan sıkıntısı çeken tüm Manisalı vatandaşların doğayla iç içe rahat vakit geçirebilecekleri bir park olacağını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “170 dönüm alan üzerinde, dev oyun parkları, yürüyüş parkurları, gösteri havuzları ve geniş peyzaj alanıyla Kent Park, Manisa'ya yakışır, doğayla iç içe bir mekan olacak” dedi.

Açılışa hazırlanıyor

Dev projenin açılış töreni için geri sayımın başladığını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Manisalıların sosyal alan ihtiyacına 170 dönümlük bu güzel projeyle cevap vermiş olacağız. Manisa’mıza yepyeni bir hava katacak bu güzel eserimizi, inşallah 30 Mart Pazartesi günü hizmete açacağız. Bu güzel eserin şimdiden tüm Manisalılara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön