26 / 04 / 2024

Manisa Kula’daki yatırımlara UKOME koruması!

Manisa Kula’daki yatırımlara UKOME koruması!

Kula ilçe merkezinde yeni yapılan caddelerin zarar görmemesi için UKOME tarafından alınan kararla ağır tonajlı araçlara tamamen kapatıldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile baştan aşağıya yenilediği Yunus Emre Caddesi, Tabduk Emre Caddesi, Şehitler Caddesi ve Mevlana Caddesi, UKOME’nin aldığı kararla ağır tonajlı araçlara kapatıldı. Dört ana cadde üzerinde yasaklanan ağır tonajlı araçların geçebileceği alternatif güzergahlar belirlenerek Kula Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından trafik levhaları asıldı. İlgili kurum ve kuruluşlara da tebligat ile alınan karar tebliğ edildi. Alınan kararla Kula’nın çehresini değiştiren bu caddeler artık zarar görmeyecek.


UKOME kararının yapılan yatırımları uzun vadede koruyacağını belirten Kula Belediyesi Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu yatırımlar Kula’mızın geleceği içindir. Baştan aşağıya yenilenen Yunus Emre, Şehitler, Tabduk Emre ve Mevlana Caddeleri, Kula’nın cehresini değiştirmiştir. UKOME’nin aldığı bu karar iyi anlaşılmalı ve doğru tahlil edilmelidir. Hayırlı olsun” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön