29 / 03 / 2024

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.




MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen projelerle Kula ilçesi genelinde daha sağlam, güvenli ve kullanışlı altyapı sistemleri kuruluyor. Bu kapsamda MASKİ ve Kula Belediyesi, Ayvatlar Mahallesi’ndeki altyapı dönüşümüne de hız kazandırdı. Mahalledeki 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı imalatını tamamlayan MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri, içme suyu çalışmalarına da start verdi. Ayvatlar’ın eski ve sağlıksız içme suyu şebekesinin yerine, MASKİ ve Kula Belediyesi tarafından 3 bin 800 metrelik hat sıfırdan inşa ediliyor. Mahallenin altyapısının tamamen yenilenmesinden mutlu olduklarını belirten Ayvatlar halkı da verilen hizmetler için Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.


Ayvatlar Mahalle Muhtarı’ndan Başkan Ergün’e ve Tosun’a Teşekkür


Mahallelerindeki altyapı sorunlarının çözüme kavuşmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Ayvatlar Mahalle Muhtarı Yunus Yavru, “Mahallemizin altyapısı çok eskiydi. Özellikle içme suyumuzda büyük sıkıntılarımız vardı. Evlerimize su rahatlıkla ulaşmıyordu. Şimdi hepsi tek tek gideriliyor. Bize bu hizmetlerin gelmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür ederiz. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile Genel Müdür Yardımcılarından da Allah razı olsun, taleplerimizle çok ilgilendiler. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun da sağolsun bize hep destek verdi, çalışmaları takip etti. Şahsım ve mahallem adına tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Kula Belediyesi


Geri Dön