25 / 04 / 2024

Manisa Kula'nın altyapısı baştan aşağı yenilendi!

Manisa Kula'nın altyapısı baştan aşağı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın ilçelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.




MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı 3 mahallede yürüttüğü ana kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinde sona geldi. Başıbüyük Mahallesi’nde 6 bin 650 metre hat döşeyen MASKİ ekipleri, Dereköy’de 4 bin 230, Saraçlar’da ise 5 bin 370 metrelik çalışma gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri ayrıca, Körez Mahallesi’nde bin 900 metre içme suyu, 600 metrede ek kanalizasyon hattı döşedi. Mahalledeki içme suyu deposunun bakım-onarımını yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sunan MASKİ, mevcut deponun yetersiz gelmesi üzerine mahalleye kazandırılan yeni su deposunun da temelini attı. Yapılan çalışmalar Kula’nın mahallelerinde ikamet eden ve altyapı sorunlarından kurtulan vatandaşların beğenisini kazandı.

Büyükşehir ve MASKİ’ye teşekkür

Başıbüyük Mahallesi sakinlerinden Şakir Acar, “Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. Güzel çalışmalar yapılıyor. Daha önce kanalizasyon sorunu vardı, çözüldü. Bütün sıkıntıları gidermeye çalışıyorlar.  Hizmetler gayet iyi” diye konuştu.

Dereköy Mahallesi’nde yaşayan Şerif Ali Sümen, “Çalışmalardan gerçekten çok memnunuz. Allah razı olsun. Belediye başkanlarımıza Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin, devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

Körez Mahallesi sakinlerinden Adil Kaptan, “Önceden her taraf toz duman oluyordu. Şimdi tertemiz oldu. Hizmetler çok iyi oldu” dedi.

İsa Kulaksız, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den gerçekten çok memnunuz. Köyümüz şimdiye kadar görmediği hizmetleri fazlasıyla gördü. Taşlarımız döşendi. Düğün salonumuz yapıldı, hizmete açılıyor. Her türlü memnunuz. Hizmetlerin hepsi köye geliyor. Büyükşehir Belediyesi’ne, MASKİ’ye ve Kula Belediye Başkanı’mıza teşekkür ederiz” dedi.

Mehmet Sönmez, “Çalışmalar çok güzel. Yapılan iş kendini gösteriyor. Bundan iyisi can sağlığı. Yapılan hizmetler gerçekten çok güzel. Bu işleri yapanlara Allah sıhhat versin, Allah hepsinden razı olsun” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön