26 / 04 / 2024

Manisa Kula'nın yolları onarılıyor!

Manisa Kula'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Güvercinlik ve Burgaz mahallelerindeki asfalt yolların bakım ve onarımı yapılarak kış mevsimine hazırlanıyor.




Kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik ve Burgaz mahallerinde 9 Kilometrelik asfalt yolda bakım onarım çalışmaları sürüyor. Asfalt bakım çalışmalarını yerinde incelemek için Güvercinlik ve Burgaz Mahallerine giden Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, yetkililerden bilgi aldı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin iş birliği ile yapılan asfalt bakım çalışmalarının kış aylarına hazırlık için olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Şuana kadar ilçemizde 200 kilometreden fazla asfalt yol yaptık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın kış aylarında güvenli yolculuk yapabilmeleri için asfalt bakım çalışmalarına hız verdik. İlçemize verdiği desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.



Kula Belediyesi



Geri Dön