28 / 03 / 2024

Kula yol yenileme

Kula yol yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Güvercinlik ve Burgaz mahallelerindeki asfalt yolların bakım ve onarımı yapılarak kış mevsimine hazırlanıyor.

Manisa Kula’nın yarım asırlık yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kula ile Selendi arasında kalan ve yarım asırdır bakımsız bırakılan 42 kilometrelik yolun sıcak asfalt çalışmaları hızla ilerliyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Kula yol yenileme Haberi

Kula yol yenileme


Kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik ve Burgaz mahallerinde 9 Kilometrelik asfalt yolda bakım onarım çalışmaları sürüyor. Asfalt bakım çalışmalarını yerinde incelemek için Güvercinlik ve Burgaz Mahallerine giden Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, yetkililerden bilgi aldı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesinin iş birliği ile yapılan asfalt bakım çalışmalarının kış aylarına hazırlık için olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Şuana kadar ilçemizde 200 kilometreden fazla asfalt yol yaptık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın kış aylarında güvenli yolculuk yapabilmeleri için asfalt bakım çalışmalarına...