29 / 03 / 2024

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye bir duble yol daha kazandırdı. Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi. Daha önce tek şerit olan cadde, yapılan çalışma sonucu duble yol şekline dönüştürüldü.


BİN 600 METRE YOL


TOKİ Konutları, Kent Konut Evleri gibi konut bölgelerine ulaşım sağlayan yol, taş ocaklarından gelen ağır vasıtaların güzergahını oluşturuyor. Yeni Bağdat Caddesi’nin duble yol yapılmasıyla araç trafiği akıcı ve güvenli hale getirildi. Bin 600 metre uzunluğundaki yol, 30 metre genişliğe çıkarılarak trafik sıkıntılarının önüne geçildi.


2X2 ŞERİTLİ


3 metre genişliğinde yaya kaldırımlarının yer aldığı duble yol boyunca konutlarda yaşayan vatandaşların da ulaşımları rahatladı. 2x2 şeritli olan duble yolda, çalışmalar kapsamında altyapı imalatları, trafik işaretlemeleri ve elektrik imalatları da gerçekleştirildi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön