29 / 03 / 2024

Enplus, Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açtı!

Enplus, Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açtı!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar birçok markanın Cadde’de bulunan mağazasını kapatmasına yol açarken Enplus, Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazasını faaliyete geçirdi.



Dünya lideri markaları 2001 yılından bu yana Türk tüketicisiyle buluşturan Enplus Mağazaları, yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. Enplus Mağazaları’nın yeni şubesi ise son dönemde herkesin ilgi odağı olan Bağdat Caddesi’ndeki yerini aldı. Enplus Mağazaları, dünyanın en değerli markalarını çatısı altında birleştirerek herkesin yaşamına değer katacak fikirlerle satışa sunuyor.


Binlerce Ürün Tüketiciye Sunuluyor

Enplus olarak Türkiye’nin her noktasındaki tüketiciye ulaşmak istediklerini söyleyen Enplus Mağazacılık Genel Müdürü Aykut Yavuz, “Enplus olarak şu an İstanbul, İzmir, Bursa,  Ankara  ve Kocaeli‘ndeki mağazalarımız ile mutfak gereçlerinden küçük ev aletlerine, beyaz eşyadan ütü ve süpürgeye kadar yaklaşık 10 bin adet ürünü tüketicilerle buluşturuyoruz. Enplus çatısı altında WMF, Silit, Breville, Bertazzoni, Hitachi, Gorenje, Laurastar, Kahla ve Sub-Zero Wolf gibi dünyanın önde gelen markalarının teknoloji, tasarım ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri yer alıyor. Türkiye’nin her yerinde tüketicileri benzersiz ürünlerimiz ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.


Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağaza hakkında da bilgi veren Yavuz, “Enplus olarak gelen talepler doğrultusunda Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazamızı faaliyete geçirdik. Bağdat Caddesi’nde yoğun yaşanan kentsel dönüşümle birlikte son zamanlarda fiyatların arttığını ve birçok markanın da bundan etkilendiğini görüyoruz. Ancak biz buna rağmen mağazamızı gönül rahatlığıyla açtık ve Bağdat Caddesi’nde hizmet verecek olmak bizim için büyük önem taşıyor. Ticaretin bu kadar zor olduğu bir dönemde yeni şubeler açıyor olmanın işimizi doğru yaptığımızın ve tüketici beklentilerine doğru yaklaştığımızın göstergesi olduğunu düşünüyoruz” dedi.




Geri Dön