26 / 04 / 2024

Boydak Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı!

Boydak Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı!

Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor. Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı.



Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor.


Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı. Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi, İskenderun ve Osmaniye'de birer, Mersin'de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçirdi. Boydak Holding, böylece 2015 yılında açmayı hedeflediği 107 mağaza sayısına yıl sona ermeden ulaşmış oldu.


Holdingin lokomotif sektörü olan mobilya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, ekonomik açıdan zor geçen bir yılın sonuna yaklaşırken şirket adına Türkiye ekonomisine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sene başında yıl içinde 107 yeni mağaza açmayı planladıklarını vurgulayan Boydak, “Akdeniz Bölgesi'nde son iki günde açtığımız 4 mağaza ile birlikte, daha yılı bitirmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Yılbaşından bu yana açtığımız yeni mağazaların toplam yatırım tutarı 120 milyon lira civarında. Kazandığımızı işimize yatırarak, ölçeğimizi daha da büyütmek, mobilya markalarımızın küresel hedeflerle yol almasına destek vermek ve nihayetinde ülkemiz için değer yaratmak her zamanki gibi temel hedefimiz olmaya devam edecek.” dedi. Yeni açılan her yeni mobilya mağazası aracılığıyla Türkiye ekonomisine hem de mağaza açılan bölgeye çok yönlü katkı sağladıklarını ifade eden Boydak, “Yıl boyunca açtığımız 107 mağaza ile perakende alanında 1.000 kişiye, üretim tarafında 1.050 kişiye toplamda 2 bin 50 kişiye istihdam sağladık.” şeklinde  konuştu.


DÜNYANIN EN BÜYÜK SÜNGER TESİSİ


Memduh Boydak, holdingin mobilya alanındaki gücünün ardında güçlü markalar ve entegre üretim gücünün yattığını belirterek, Avrupa'nın en büyük entegre üretim tesisine sahip mobilya üreticisi olduklarını kaydetti. Boydak, “Bu yıl dünyanın en büyük sünger fabrikasını 150 milyon TL yatırımla Kayseri'de açtık, 500 kişilik istihdam sağladık. Türkiye'nin bitmiş ev mobilyası ihracatının yüzde 25'ini tek başımıza karşılıyoruz. Yurtdışında da yatırımlarımıza devam ediyoruz, 2015'te yurtdışında 20 yeni mağaza açtık.” dedi.


Zaman


Geri Dön