19 / 04 / 2024

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri tutuyor. Kayda, Uluslararası Trap ve Skeci Alış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının bittiğini açıkladı.



Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Erg ün ile el ele vererek yerine getirdiklerini söyledi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye'nin 7. Ege Bölgesi'nin ise 2. büyük atış poligonu olan Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Tesislerin en kısa zamanda hizmete açılacağını kaydeden Başkan Kayda, Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşı inşaatı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasının inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Kayda, Salihli'nin ufkunu açacak olan Masal Ormanı Parkı, üst geçitler ve Yağmur Suyu Projesi ile Prestij Caddelerinde de en kısa zamanda çalışmaların start alacağını vurguladı. 


Jeotermal konusuna da değinen Başkan Kayda "Bu yıl ufak tefek aksaklıklar yaşandı. Ama önümüzdeki yıl Salihli jeotermal konusunda kesinlikle üşümeyecek" dedi.




Manisa Olay


Geri Dön