19 / 04 / 2024

Manisa Salihli'de sosyal yaşam merkezi inşa edilecek!

Manisa Salihli'de sosyal yaşam merkezi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yarım asırdır çözülemeyen durgeç köprülerini yenileyen Büyükşehir, ilçeye kavşak, altyapı, arıtma tesisleri ve sosyal yaşam merkezlerini kazandıracak.




Salihli'nin kangrenleşmiş sorunlarının çözümü için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde olan tüm hizmetleri Salihli'ye getirerek halkı mutlu ediyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli için hazırladığı projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı. Yarım asırdır çözülemeyen durgeç köprülerini yenileyen Büyükşehir, ilçeye kavşak, altyapı, arıtma tesisleri ve sosyal yaşam merkezlerini kazandıracak. 

Manisa'nın 17 ilçesinin sorunlarını yerinde tespit eden ve çözümü noktasında projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ziyaretinde gördüğü Alaşehir Çayı üzerindeki dur-geç köprülerinin yenilenmesi yönündeki talebi geri çevirmemiş, köprülerin yenilenmesi için talimat vermişti. Vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün acil yatırım planına aldığı 2 köprüden ilki, 33 günlük kısa bir sürede tamamlanırken, 2. köprünün de tamamlanmasıyla birlikte her iki köprünün açılışında geri sayım başladı. 

YATIRIM YILI Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçeye eşit hizmet götürmek için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Salihli ilçemizin kavşağını bahar ayında temelini atarak çalışmasını başlatacağız. Yine ilçemizin yerinde tespit ettiğimiz sorunlarını bir bir çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin tüm mahallelerinin asfaltını asfalt sezonu açılır açılmaz yapacağız. Yine arıtma tesisini aktif duruma getirerek, çevresel sorunları en aza indirgeyeceğiz. Sosyal yaşam alanları, altyapı çalışmalarıyla Salihli'miz hak ettiği hizmetleri alacak. Kısaca 2015 yılı Salihli'nin yatırım yılı olacak" dedi. 


EN GÜZEL HİZMETLER 

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile sürekli istişare içerisinde olduklarını da belirten Başkan Ergün, sorunların el ele verilerek çözüleceğinin altını çizdi. Büyükşehir ile ilçe belediyeleri arasında yatırım ve projelendirme çalışmasının belirleneceği görev, yetki ve sorumluluk alanlarının Salihli Belediyesi ile imzaladıkları protokolle netleştiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'ye Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezinde yapılan tüm hizmetleri en güzel şekilde ulaştıracaklarını da sözlerine ekledi. 



HaberTürk Ek


Geri Dön