20 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl'e sıcak asfalt!

Manisa Sarıgöl'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştırmak, yolları konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla ilçelerdeki asfalt çalışmalarına devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Sarıgöl’de sıcak asfalt yapılan Tırazlar yolunu incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Burada Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’la bir araya gelen Demir’e, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçarslan da eşlik etti. Demir ve beraberindekiler ilk olarak Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’un makamına konuk oldu. Ardından sıcak asfalt çalışmalarında önemli ilerleme kaydedilen Tırazlar Yolunda incelemelerde bulunuldu.

Sarıgöl’e Ulaşım Kolaylaştı

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl-Tırazlar yolu üzerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının trafiği oldukça rahatlattığını ve vatandaşların bundan oldukça mutlu olduklarını belirtti. Selçuk, “Sarıgöl-Tırazlar yolu sıcak asfalt çalışması kapsamındaydı. 2 hafta önce çalışmalar başladı. Yolun 4’üncü kilometresinde çalışmamız devam ediyor. Yolun zemininde mekanik serimi yapılmasının ardından, güzel bir sıcak asfalt yapıldı” diye konuştu.

Şerit Çizgileri Belirlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yolun şerit çizgilerinin belirlendiğini de sözlerine ekleyen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Sarıgöl halkımız çalışmalardan oldukça memnun. Trafik yoğunluğunun oldukça fazla olduğu bir alan burası. Sarıgöl’ümüz güzel bir hizmet oldu. Vatandaşlarımız artık daha rahat Sarıgöl’e ulaşıyor. Şerit çizgilerinin de belirlenmesiyle yolumuz güzel ve güvenli bir hale geldi” diye konuştu.

Kazasız Belasız Kullansınlar

Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yürütülen asfalt çalışmalarında sona gelindiğini belirtti. Demir, “Sarıgöl Belediyemizle beraber çok güzel çalışmalar yaptık. Tırazlar yolunun yapımında Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de ekiplerimizle birlikte çalıştı. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız da yol çizgilerini tamamladı. Gayet güzel, hoş bir görüntü oldu. Vatandaşlarımızın kazasız belasız bu yolu kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön