26 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.



 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Manisa'nın Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Akif Kılıçaslan tarafından karşılanan heyet, ilk olarak Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Ziyaretten sonra Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonu’nda personellerle görüştü. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından geride kalan 4 buçuk senelik süreçte ilçeye kazandırılan hizmetleri hatırlatan Genç, bundan sonraki süreçte de Sarıgöl’e önemli hizmetler yapılacağını belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl'e inşa edilen yatırımlarda personellerin desteğinin önemine değinen Genç, ‘Sizlerden aldığımız güç ve azimle, ilçemize yeni ve önemli projeler kazandırmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

MABEM Öğretmenleri ile Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş ve MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu ile beraber ilçede görevli MABEM öğretmenleri ile görüştü. Atatürk Gençlik Merkezi’nde yapılan ziyarette MABEM’in başarıları ile iftihar ettiklerini dile getiren Genç, 2018-2019 döneminde de MABEM’in başarı çıtasının en tepede olacağından şüphesinin olmadığını söyledi.


Geri Dön