28 / 03 / 2024

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 



Kovid-19 salgınıyla beraber mobil yaşamın ve evde çalışma düzenin yaygınlaşması neticesinde yaşam küçük yerlere kaymaya başladı. Büyük şehirlerden uzaklaşmak ancak sosyal yaşamın da içinde olmak isteyen kişiler farklı alternatifleri tercih etmeye başladı. Yaşam, yatırım ve emlak açısıdan gün geçtikçe değerlenen ve sosyal yaşam imkanlarıyla 365 gün ayrıcalıklı bir yaşam sunan Çeşme; bu noktada en doğru seçenek olarak ön planda yer alıyor.  

Sosyal yaşamı, doğal güzellikleri ve yükselen değeriyle ilgi odağı olan Çeşme, gün geçtikçe değer kazanıyor. Bölgenin Swissotel Residences Çeşme ile daha da değerlenmesi öngörülüyor.  

Swissotel Residences Çeşme de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Ege’nin yükselen değeri Çeşme

Son senelerde salgının etkisiyle büyük şehirlerden uzaklaşma isteği ve evden çalışma düzeninin daha yaygın hale gelmesiyle yaşamın küçük yerlere kayması sonucu Çeşme nüfusunda büyük yükseliş kaydedildi. Nüfustaki yükselişe bağlı olarak yatırım ve emlak açısından gün geçtikçe daha da değerlenen Çeşme, Ege’nin yükselen değeri oldu. Sosyal açıdan birçok imkan sağlayan ve doğal güzelliğiyle hayranlık oluşturan Çeşme’de konut ve arsa fiyatları 2,5 kat arttı. Bilhassa müstakil bahçeli konutlara ve bahçeli dubleks evlere olan ilgi de gün geçtikçe yükselirken, Çeşme’de arsaların fiyatları salgın öncesi 2 milyondan başlarken şu an 5-5,5 milyon Türk Lirası'ndan satışa çıkarılıyor. Yaklaşık iki senede 2 katından daha fazla değerlenen Çeşme, yatırım merkezi olarak dikkat çekiyor. Ekonomik faaliyetlerin büyük bir bölümünün turizme dayalı olduğu Çeşme’de yaşanan nüfus yükselişine bağlı olarak farklı ekonomi alanları da ön planda yer alıyor. Özellikle inşaat, emlak, otelcilik ve hizmet sektörlerinde ciddi istihdam yükselişi kaydediliyor.   

Swissotel Residences Çeşme de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissotel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Dünyanın en özel plajı Ilıca’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi; lokasyonu, göz alıcı peyzajı ve otel konforu sunan sosyal alanları ile dört mevsim ayrıcalıklı hayat sağlıyor. Swissotel Residences Çeşme’de birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konutlar, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksi bulunuyor. 

Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, hayata renk katan eğlence mekanları, kafeler, alışveriş ve spor alanları başta olacak şekilde hayata dahil bütün ihtiyaçları tek bir çatı altında buluşturan Swissotel Residences Çeşme, günün her anında keyif ve konfor dolu hayat vadediyor. 

Kendine ait plajıyla beraber denize sıfır konumda bulunan proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi haline geliyor. Her geçen gün değer kazanan ve kiralanabilen konutlar güçlü bir yatırım imkanı sunuyor.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

 


Geri Dön