20 / 04 / 2024

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 



Yenilikçi projeleri ile gayrimenkul sektörüne yön veren Sinpaş Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, finans dünyası içinde zengin yaşam konseptini İstanbul’da gerçekleştirdiklerini söylüyor.

Yenilikçi projeleriyle Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncülüğünü üstlenen Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında, az kadı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, ‘finans dünyası içinde zengin yaşam’ konseptini İstanbul’da gerçekleştirmenin muüuluğunu yaşadıklarını belirtiyor. “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, dünyanın en önemli finans üslerinden biri olacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin komşusu olan Sinpaş Finans Şehir, ‘şehirli’ konseptiyle tasarladığımız, az katlı mimariye ve modern mahalle dokusuna sahip, şehri tüm dokula-nyla deneyimleten, özgün bir yaşam alanı olacak” diyen Çelik, projenin üstelik hem merkezi konumu ve özel konsepti, hem de hızla değer kazanan çok güçlü bir yatırım potansiyelinin olduğunu söylüyor.


Sinpaş Finans Şehir’in lokasyonu ve daire özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?
“Sinpaş Finans Şehir, İstanbul’un Anadolu yakasındaki en gözde bölgesinde yükselen ve Türkiye’nin finans başkenti olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Kısacası dünyanın en önemli finans üslerinden biri olacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin komşusuyuz. Sinpaş Finans Şehir, konut, home ofis ve ticari alanlardan oluşuyor. Toplamda 2750 konutun yer alacağı projede, 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor.”

 

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

 


TÜRKİYE’NİN FİNANS BAŞKENTİNDE ŞEHİRLİ YAŞAMI KURUYORUZ
Projenizi bu kadar farklı kılan özellikleri neler?

“Sinpaş Finans Şehir, konseptiyle, farklı mimarisiyle, çok özel donatılarıyla, sunduğu özel yaşamla ve çok güçlü yatırım değeriyle ayrışıyor. Öncelikle lokasyonu çok değerli bir bölgede. İstanbul’un Anadolu yakasında, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başındayız. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Türkiye’nin finans nabzının attığı yepyeni bir üs olacak. Sinpaş Finans Şehir, burada çok özel niteliklere sahip bir yaşam alanı olarak kuruluyor ve bölgenin değerine değer katıyor. Burada yaşayanlar Dünyanın Yeni Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde kendine özgü sitiliyle, yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak. Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılanyla E5 ve TEM otoyolu ile ulaşım çok daha kolay sağlanabilecek. Yeni açılacak ve halihazırda yapımına başlanmış olan Göztepe Ataşehir Metro hattıyla İstanbul’un her noktasına sadece dakikalar içinde ulaşılabilecek.
Bulunduğu bölgenin aksine az katlı yatay mimarisiyle özgün ve ferah bir yaşam sunacak olan Sinpaş Finans Şehir, tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle de ayrışıyor. Proje, tüm detayları keyifle ve titizlikle çalışılmış yüksek tavanlarıyla müstakil bir evin rahatlığını ve ferahlığını sağlıyor. Evlerin tümünde sokağa çıkmadan sokağı hissetmenize ve yaşamanıza imkân verecek bir balkon bulunuyor. Aynca hiçbir projede örneği bulunmayan bir yenilik olarak Sinpaş’ın bu projesinde özel konseptlerle geliştirilmiş her apartmanın arka cephelerinin baktığı büyük bahçeler bulunuyor. İnce zevkli bir mimariyle yapıların cephe ve iç mekânlarının birbiriyle uyumlu ve süreklilik içinde olması hedeflenerek, trendlerden bağımsız olarak çabuk eskimeyecek mdkân anlayışı, doğal malzeme yelpazesiyle bir araya getirildi. Herkesin hayranlık duyduğu bu konsepti şimdi çok iyi tasarlanmış bir projeyle İstanbul’da hayata geçiriyoruz.”


SOKAKLARINDA KEYİFLE GEZİLECEK
Projenin farklı mimarisi, sakinlerinin hayatını nasıl etkileyecek?

“Sinpaş Finans Şehir’in özgün mimarisi, şehir yaşamının her anına dokunacak. Yatay mimarisi, ferah bir yaşam sunacak. Apartman dairesinde müstakil bir ev rahatlığı yaşanacak. Yüksek tavanları ve her dairede bulunan balkonlar, “şehirli” yaşamına keyif katacak. Sinpaş Finans Şehir’de konut ile şehir hayatını kaynaştırıyoruz. Geniş vitrinli mağazaların yer aldığı alışveriş caddesi, kaldırım tasarımlan, kent mobilyaları, çocuk oyun alanları ve su öğeleri ile ideal bir şehir sokağı dokusu oluşturuyoruz. Öyle ki; kaldınmlan kent yaşantısına katabilmek için genişletiyoruz. Böylece keyifle dolaşılan sokaklar kuruyoruz.”


BİSİKLETLİ YAŞAM BAŞLIYOR
Gelişmiş ülkelerde şehirlerde bisiklet, doğal alanlar çok yaygındır. Sinpaş Finans Şehir’de bu özellikler olacak mı?

“Sinpaş Finans Şehir hem bisikletli hem de doğayla iç içe yaşamın en güzel halini yaşatacak. 36 bin 500 metrekarelik dev şehir parkında, piknik alanları, göletler ve oturma teraslan ile yeşille ve doğayla iç içe bir yaşam sunuyoruz. Uzun yürüyüş yolu, * koşu ve bisiklet parkurları da sakinlerimizin her an kullanımına hazır olacak. Bisiklet, Sinpaş Finans Şehir’de günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olacak. Aynca eğitim ve spor kompleksleri, şehir meydanı, çocuk oyun alanlan, kafe ve restoranları, ünlü markaların yer alacağı mağazalan ve Çarşı ile Sinpaş Finans Şehir’de kusursuz bir yaşam sağlayacak.

Sinpaş Finans Şehir, kendine özgü alanlarıyla, hayatın tadını doyasıya çıkarmanın adresi olacak. Açık hava kütüphanesi ve mutfağı, gastronomi bahçeleri, lo-unge alanı, Lezzet Meydanı ile kusursuz bir yaşam sunuyoruz. Sinpaş Finans Şehir’de herkes çocuk olmak isteyecek. Anne çocuk salıncakları, tırmanma gruplan, tram-bolin, tahterevalli, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı, kara tahta boyama ve graffiti duvarlan, aynalı yansıma duvarlan, piyano basamaklar, tüm çocuklan büyüleyecek.”


Sinpaş Finans Şehir’de kimler yaşayacak?
“İstanbul Uluslararası Finans Merke-zi’nde yaklaşık 50 bin beyaz yakalı çalışacak. Şehirli yaşamı tercih edecek bu nitelikli kitle için Sinpaş Finans Şehir, ideal bir tercih olacak. Merkez’e yürüme mesafesinde, çok kısa süre içinde iş ortamından uzaklaşarak, sıcak, şehirli bir yaşama geçmek için Sinpaş Finans Şehir’de yerlerini alacaklarına eminiz. Aynca İstanbul’da keyifli bir şehir yaşamını tercih edenleri ve iyi bir yatırım yapmak isteyenleri de projemize bekliyoruz.”

Sinpaş Finans Şehir, yatırım açısından bakıldığında nasıl bir proje?
“Sinpaş Finans Şehir’in bulunduğu bölge şu anda da İstanbul’un en gözde lokasyonlarının başında geliyor ve hızla değer kazanıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Sinpaş Finans Şehir’de yaşamın başlamasıyla bölge çok daha değer kazanacak. Bu nedenle Sinpaş Finans Şehir, ayrıcalıklı yaşamla birlikte çok güçlü bir yatırım değeri de sunuyor.”

 

Sinpaş Finans Şehir Basın Toplantısında bir konuşma yapan Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik NewYork, Londra, Dubai gibi önde gelen küresel finans üslerini örnek göstererek şunları söyledi: "Londra ve New York gibi dünyanın finans şehirlerinde gelişen yaşam konseptleri, o bölgenin çekim merkezi haline geliyor. Finans dünyası ile iç içe olan yaşam alanları da hızla gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden biri New York'un yanı başında yer alan Soho'dur. Şimdi * Soho'da herkesin imrendiği mimari ve sıcak yaşam, Sinpaş Finans Şehir ile hayata geçecek. Bizi heyecanlandıran bu projeyi 2 milyar 350 milyon TL'lik bir yatırımla gerçekleştiriyoruz." Projenin ön taleple satışına başladıklarını belirten Mahmut Sefa Çelik, ilginin çok yoğun olduğunu, Sinpaş Finans Şehir'de yaşamın başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi ve "Sinpaş Finans Şehir. İstanbul'a ve Türkiye'ye şimdiden hayırlı olsun" diyerek konuşmasını noktaladı.
 

Ekonomist
 


Geri Dön