20 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.



Ilıca’nın ilk ve son markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme; bahçe dubleksleriyle ayrıcalıklı bir hayatın kapısını aralıyor. Lokasyonu, mimarisi, sosyal alanları ve alışveriş noktalarıyla lüks ve konforu hayatın her alanıyla bir araya getiren proje, toplamda 110 konut içerisinde yer verdiği 6 bahçe dubleksiyle özel ve eşsiz bir yaşam vadediyor. 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olmak üzere iki farklı tipte inşa edilen ve 328 ile 645 metrekare arasında değişiklik gösteren bahçe dubleksler; geniş yüz ölçümü, bahçe ve teras alanları, eşsiz Ilıca manzarası, kendine özel plajı, hayranlık uyandıran gün doğumu ve batımlarıyla romantik ve keyifli anlar yaşatıyor. 120 ile 236 metrekare arasında değişen bahçe ve teras alanları ise kent gürültüsünden uzak sakin ve huzurlu bir yaşam imkanı sunuyor. 

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca ya taşıyor!

Muhteşem denizi, göz alıcı kumsalı ve Türkiye’nin en prestijli konumu Ilıca plajında bulunan bahçe dubleksler, dört mevsim konfor sağlarken, günün her saatinde ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunuyor. Kent hayatını aratmayan sosyal alanları, hayata renk katan eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olacak şekilde hayata dahil bütün ihtiyaçları tek bir çatı altında buluşturan Swissotel Residences Çeşme, Ilıca plajının florasıyla bütünleşen zengin habibatıyla koşullarına uygun bitki türlerinin bulunduğu bahçesi sayesinde güne pozitif başlama imkanı sağlayan bahçe dubleksleriyle yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. 

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissotel Residences Çeşme’den konut sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, bütün dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar pek çok fısattan faydalanabiliyor. Global avantajların yanı sıra Swissotel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. 

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca ya taşıyor!

İleri düzey otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bütünleşiyor

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşaatına start verilen Swissotel Residences Çeşme, lüks ve markalı rezidans kültürünü Çeşme’ye taşıyor. Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksin bulunduğu projede evlerin 2022 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 102 metrekare ile 1.300 metrekare arasında değişiklik gösteren ve özgün mimarisiyle kişiselleşebilen konutlar, bir rezidanstan çok daha fazlasına sahip.

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla beraber denize sıfır lokasyonda bulunan proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi haline geliyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda sadece Swissotel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları konut sahipleri kendileri yapılabiliyor. Swissotel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda konut dekorasyonunun Swissotel standardında olması isteniyor. 

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!


Geri Dön