25 / 04 / 2024

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, 65 yıldır huzur, güven, mutluluk ve yaşam alanları inşa ediyor. Emlak Konut, Ankara’yı ayrıcalıklı yaşam konseptiyle buluşturuyor...



Başkenti yeni bir kente dönüştüren, Emlak Konut’un en prestijli projelerinden biri olan Başkent Emlak Konutları’nda ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sizi bekliyor. 48 bin metrekare park alanı, 3 adet camisi, kapalı otoparkı, 1 adet ilköğretim okulu ve 1 adet sağlık tesisiyle ayrıcalıkların başkenti olan Başkent Emlak Konutları ayrıca; 2 adet kapalı havuzu, 2 adet kapalı çocuk havuzu, kreşi, 2 adet fitness alanı, sauna, buhar odası ve hamam gibi ayrıcalıklarıyla sağlıklı yaşamın da başkenti konumunda.

TOKİ Haber Dergisi'nde yer alan habere göre, Başkent Emlak Konutları muhteşem manzaralı balkonları, şehrin karmaşasından uzak doğayla iç içe yaşamı, sosyal aktiviteleri, mağazaları ve sayısız ayrıcalıklarıyla size mutluluğun ve değerli bir yatırımın kapılarını aralıyor.

Emlak Konut, ülkemizi ayrıcalıklı projelerle buluşturmaya Anadolu ile devam ediyor. Emlak Konut, Niğde ve Nevşehir’de prestijli projeler inşa ediyor. Niğde Emlak Konutları ve Nevşehir Emlak Konutları, Anadolu’nun iki önemli şehrinde yükseliyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafeleri, kapalı otoparkı ve daha pek çok ayrıcalığıyla Niğde’de yaşam standartlarını yükselten Niğde Emlak Konutları, Niğdelileri mutlu bir yaşam sürmeye davet ediyor. Siz de 349 daire ve 16 mağazadan oluşan Niğde Emlak Konutları’na gelin, Niğde’de mutlu ve huzurlu bir yaşama adım atın.

Nevşehir Emlak Konutları’nda yaşam başlıyor. 3 tip konutun ve bir adet ofis bloğunun yer aldığı; yeşille iç içe peyzaj, güneş enerjisinden elektrik üreten paneller gibi çevreye dost yenilikleriyle öne çıkan Nevşehir Emlak Konutları, Nevşehir’de yaşam standartlarını yukarılara taşıyor.

Emlak Konut, 65 yıldır olduğu gibi, sadece İstanbul’un değil tüm Anadolu’nun gelişimine katkı sağlamak, ülkemizin değerine değer katmak için durmadan çalışıyor ve hayata geçirdiği her projede Türkiye’nin geleceğini düşünmeye devam ediyor.

 


Geri Dön