20 / 04 / 2024

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Palmalife Marina Hotel'de yeni yıla ayrıcalıklı girin!

Bodrum'da konumlandırılan Palmalife Marina Hotel' de yeni yıla ayrıcalıklı girin. Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.



Yeni yıla girerken, şehirden uzaklaşarak;  doğanın, temiz ve güneşli havanın,  eğlenceli ve huzurlu ortamın tadını çıkararak yıla en özel şekilde başlayamak isteyen misafirleri; Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri renkli bir sosyal ortam bekliyor.


Palmalife Marina Hotel


Masmavi denizi ile tropik bir atmosfer sunan Palmalife Marina Hotel, misafirlerine özel bir yaşam alanı sağlıyor. 15 adet suit odası, geniş teraslarından beyaz kum plajına direkt geçiş imkanı sağlayan ev konforundaki seçkin ortamı; uçsuz bucaksız mavilik ve dinginliği tercih ederken, aynı zamanda Palmarina Bodrum’un sunduğu dinamik eğlence, yeme-içme  ve alışveriş dünyasından da vazgeçmek istemeyenler için uygun bir seçim oluyor.


Palmarina Boutique Hotel


Dünyaca ünlü markaları, zengin yeme- içme alternatifleri ve mega yat kapasitesi ile dünyanın en iyi marinaları arasında gösterilen Palmarina Bodrum’da bulunan bir diğer otel olan Palmarina Boutique Hotel ise; marinanın dinamik ve eğlence dolu dünyasına sadece bir kaç adım uzaklıkta Ege’ye özgü mimarisi ile cennet bahçesini andıran doğal bir ortamda bulunuyor. Palmarina Boutique Hotel’in kauçuk, karabiber, palmiye ağaçları ve begonvillerle çevrili, eşsiz doğa ile bütünleşen  çok özel 18 konforlu odası bulunuyor. Deniz, güneş, yeşilliklerle bezeli huzur dolu konforlu bir ortam vaad ediyor.


Palmarina Bodrum Spa & Fitness


Palmalife Marina Hotel’in hemen yanında yer alan Palmarina Bodrum Spa & Fitness; rahatlatıcı, zevkle döşenmiş atmosferi, sağlıklı yaşam reçeteleri, yenileyici  bakımları, spa uygulamaları ve kişiye özel detoks programları ile geleneksel Türk Hamamı, sauna, buhar odaları, masaj ve bakımları, kişisel eğitmen eşliğinde gerçekleştirilebilecek fitness salonu hizmetlerini günlük veya Spa & Fitness üyeliği kapsamında sunabiliyor.


  

Yeni yıla renkli karşılama

Palmarina Bodrum’un renkli dünyasında, güneşin, denizin, temiz havanın tadını çıkarırken yeni yıla girmeyi arzu eden misafirleri sürprizlerle dolu bir renkli bir atmosfer bekliyor. Eğlenceli ve huzurlu ortamın tadını çıkarırken sosyalleşebilecek, bir yandan şehirden, trafikten ve gürültüden uzaklaşırken aynı zamanda da sevdikleri ile birlikte Palmarina Bodrum’da gün boyu eğlenceli ve mutlu bir şekilde yeni yılı karşılayabilecekler. 109 mağazalık dünyaca ünlü markalardan oluşan açık AVM’si, yeme-içme alternatifleri, yurt içi ve yurtdışından ulaşımı kolaylaştıran helikopter pisti misafirlerin yeni yıl tatilini farklılaştırmaları için zengin alternatifler sunuyor.



Geri Dön