29 / 03 / 2024

Murtaza Yetiş: 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımlar devam edecek!

Murtaza Yetiş: 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımlar devam edecek!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’ nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.




AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.


Yetiş, AK Parti’nin Adıyaman’a 2002 yılından bugüne kadar yaptığı yatırımlarla sağlık alanında çağ atlattığını ifade etti. Yetiş, AK Parti’nin 2014 yılında da Adıyaman’a sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağı müjdesini verdi. Yetiş, 20 yataklı Samsat Devlet Hastanesi projesinin hazırlandığını, proje bitiminden hemen sonra 2014 yılı içinde inşaatına başlanmasının öngörüldüğünü söyledi.


25 yataklı Gerger Devlet Hastanesi’ni E1 statüsüne aldırdıklarını belirten Yetiş, hastaneye 4 uzman hekim kadrosu verildiğini söyledi. Yetiş, ilk mecburi hizmet atamasında Gergerlilerin yıllardır bekledikleri uzman hekim atamasının yapılacağını müjdeledi.


Yetiş, “Adıyaman 112 acil komuta merkezinin kurulması için bakanlık düzeyinde girişimlerimiz sürüyor. 112 Acil komuta Merkezi’nin de en kısa zamanda Adıyaman’da açılacağını umut ediyorum. 200 yataklı Çocuk Hastanemizi yatırım programına almıştık. Ödeneği de hazır olan bu hastanemizle ilgili uzun bir zamandır devam eden yer tahsisi sorunu vardı. O sorunu da gerek İçişleri bakanlığı gerekse de Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimlerle aşmak üzereyiz. Arsa problemi çözülür çözülmez 2014 yılı içinde 200 yataklı çocuk hastanemizin de inşaatına başlamış olacağız” dedi.


Yetiş, heyecanla beklenen Sincik Devlet Hastanesi ve Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde de 2014 içinde yapım ihaleleri yapılarak inşaatına başlanacağını söyledi.


Adıyaman Yorum


Geri Dön