29 / 03 / 2024

Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede!

Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede!

Sarp Group yönetiminden yapılan açıklamada, 2013 yılının bilgilendirme içerikli genel değerlendirmesi ve Grubun 2014 plan ve hedefleriyle ilgili vizyonu paylaşıldı. Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede...



Türkiye’nin gözbebeği İstanbul Finans Merkezi’nin ilk özel sektör projesi olan, dünyaca ödüllü Sarphan Finans Park projesiyle ünü ülkemiz sınırları dışına da yayılan Sarp Group yönetiminden kamuoyuna yapılan açıklamada, 2013 yılının bilgilendirme içerikli genel değerlendirmesi ve Grubun 2014 plan ve hedefleriyle ilgili vizyonu paylaşıldı. 


Geleceğe dönük 15.000 konut üretmek gibi çok büyük hedeflerle sektörde köklü markalardan biri olan Sarp Group, 2013 yılı başında konulan hedefler ve yapılan öngörülerde, önümüzdeki 5 yılda öncelikli olarak  Ankara  ve İstanbul’da gerçekleştirilmek üzere, daha çok site şeklinde, içinde sosyal tesisleri olan konutlar inşa edilmesinin planladığını ve % 10 olan yıllık büyüme hedefini daha yukarılara taşımak istediğini açıklamıştı.


Yaklaşık 2500 kişilik bir kadrodan oluşan uzman ekipleriyle ve çeyrek asırlık deneyimiyle, başta Ataşehir Finans Merkezi’nde olmak üzere Türkiye’de Ankara, İstanbul, Gebze, Eskişehir, Diyarbakır ve Samsun gibi illerde yaklaşık 5 bin konutluk ve belki bir o kadar ofis ve ticari alanı ilgilendiren dev şantiyeleri yürüten Sarp Group, başarı grafiğini her geçen gün yükselterek devam ediyor.


Sarp Group’un bu alandaki gücünü ve profesyonelliğini temsil edenstandartları çok yüksek, uluslararası başarı belgeleri almışSarphan Finans Park projesi; dünya birinciliği ile ödüllendirilmesi ve İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alması nedenleriyle adını sıkça duyurdu ve Türkiye’nin en gözde projelerden biri oldu.


IFM’nin ilk ve en gözde özel sektör girişimi olan Sarphan Finans Park’la Türkiye’de inşaat kalitesi ve tasarım başarısı açısından çok güzel bir örneği kazandıran ve attığı ses getiren adımlarla sadece İstanbul’da değil; yurt dışında da yaygın tanınırlığa ve yatırım talebine konu olan Sarp Group, ülke ekonomisinin büyük bir kısmını oluşturan inşaat sektöründeki yükselişi doğrudan etkileyerek ekonominin büyümesine de katkı sağladı.


Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla ülkemizin kentleşme sürecinde sektöre farklı bir soluk ve bakış açısı getirerek projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Sarp Group’un bu dünya klasındaki başarısının sağladığı güvenle 2013 yılında ülkemizin birçok yerinden çok sayıda arsa sahibi Sarp Group ile görüşme talep etti ve bu görüşmeler 2014 yılında da düzenli olarak sürdürülüyor.


Sarp Group kalitesi ile hayata geçecek olan son aşamaya ulaşmış marka projeler de, tıpkı Sarphan Finans Park gibi, adından sıkça söz ettirecek olan ve yatırımcılar için cazip avantajlar sunan projeler olacaktır.


2014 yılında sektörün yüzde 5-6 büyüyeceğinin tahmin edildiğini, ancak büyümenin daha yüksek seviyede gerçekleşmesini beklediklerini açıklayan Sarp Group yetkilileri; şehirlerin ruhuna uygun, çevreye sadece saygı göstermekle kalmayan aynı zamanda katkı sunabilen, insanlara ise bugüne kadar hayal ettikleri ama gerçekte hak ettikleri konforu sağlayabilen projeler üzerinden, sadece nicelik olarak değil nitelik olarak da değer ifade eden mimari içeriklerle geleceği inşa etme hedeflediklerinive bunun grubun 2014 vizyonunu özetlediğini belirtiyorlar.



Geri Dön