26 / 04 / 2024

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, 2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlara ilişkin soru önergesi verdi. Başevirgen, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Başevirgen, ''TBMM İçtüzüğünün 96. ve 99. maddeleri ile Anayasa'nın 98. maddesi gereğince aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu. 

19 yılda Manisa ya yapılan yatırımlar mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen'in soruları:
1- 2002-2021 yılları arasında Bakanlığınızca Manisa ilimize yaptığınız yatırımlar nelerdir ve yapılan bu yatırımların toplam ödenek tutarı ne kadardır?

2- Bu tutarın, aynı dönemde Bakanlığınızın ülke genelinde yaptığı toplam yatırım tutarı içindeki payı ne kadardır?

3- 2002-2021 yılları arasında Manisa'da yapılan yatırımların ilçelere göre dağılımı nasıldır?

4- Manisa için, Bakanlığınızca yatırım programına alınmış olup da uygulanmayan proje var mıdır?

5- Var ise, uygulama safhasına geçmeyen projeler hangileridir ve uygulanmama gerekçeleri nelerdir?

6- Bakanlığınızca anılan dönemde Manisa ili sınırları içinde hangi niteliklerde, kaç kilometre  karayolu yapılmıştır, bu yolların ilçelere göre dağılımı nasıldır?

7- Bakanlığınızca, 2021 yılı Manisa ili yatırım programında ne tür yatırımlar yer almaktadır ve bu  yatırımlar için toplam ne kadar ödenek ayrılmıştır? 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com 


Geri Dön