28 / 03 / 2024

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kaplan, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan'ın soruları:
1- 2009-2019 yılları arasında Gaziantep ilimize Bakanlığınız ve bağlı kuruluşlar tarafından yapılan yatırımlar nelerdir?
2- 2009-2019 yılları arasında yapılan yatırımların ilçelere göre dağılımı nedir? İlçelere yapılan toplam tutarın maliyeti ne kadardır? 
3- 2009-2019 yılları arasında Gaziantep'e yapılan yatırımların ayrı ayrı belirtilmek suretiyle maliyetleri ne kadardır? Toplam yatırım tutarı ne kadardır?
4- Bakanlığınız ve bağlı kurukuşlar tarafından Gaziantep ilimizde yapılan yatırımlardan başlatılıp, yarım kalan var mıdır? Var ise hangileridir? Yarım kalan yatırımların bitilmeme gerekçesi nedir?
5- Bakanlığınız ve bağlı kuruluşlar tarafından Gaziantep ilimiz için yatırım programına alınmış olup, yapılmamış ya da iptal edilmiş projeler nelerdir? Yapılmama ya da iptal edilme nedenleri nelerdir?


Geri Dön