26 / 04 / 2024

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

İl genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yatırımların hız kesmediği Manisa’daki gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla şehir genelinde bir bir projelerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Selendi ilçesinde de önemli bir projenin çalışmalarına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de inşa edilecek olan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

Gençler Kültürel ve Sosyal Anlamda Değişim Yaşayacak

 

Gençlerin kendilerini geliştirmesi ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü hizmetin merkezde yer alacağını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Selendi Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor Selendili gençlerimiz bu merkezde kültürel ve sosyal anlamda hoşça vakit geçirecekler. Sinemasından, el sanatları atölyesine, gelişmiş dersliklerde alınacak eğitimlerine kadar her şeyin yer alacağı merkezimiz şimdiden Selendimize hayırlı olsun” dedi.


Geri Dön