20 / 04 / 2024

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, uzun yıllardır atıl durumda olan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut alanda başlattığı proje ile kente yakışan modern bir sosyal alana dönüşecek. Spor sahalarından, sosyal alanlara kadar Manisalıların keyifle vakit geçireceği birçok donatıyı içerisinde barındıran Sümarpark’ta inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.

Futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu, ve tenis kort gibi spor alanlarını içeren tesiste ayrıca hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna bulunacak.

 

 ‘Manisalılar Keyifle Vakit Geçirecek’


Projenin tamamlanmasıyla birlikte Sümerpark’ın Manisalıların uğrak noktası haline geleceğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Manisalı vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın keyifle zaman geçireceği yeni alanlar kazandırıyoruz.  Hem peyzaj uygulamasıyla, hem de donatı alanlarıyla keyifle vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızın Sümerpark yeni adresi haline gelecek” diye konuştu.
 


Geri Dön