18 / 04 / 2024

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu'nun okulları yenileniyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’si yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.




Manisa Turgutlu Belediyesi, yaz tatilini fırsata dönüştürerek okul boyama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.



Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait boya atölyesi ekiplerince Atatürk İlkokulu ve Turgutlu Lisesi’nin ihtiyaç duyduğu çalışmalar yapılarak, okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.



Turgutlu Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri kapsamında yürütülen en yoğun çalışmalardan biri olan okul binası boyamaları yaz aylarında da devam ediyor. Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında bu kez Turgutlu Atatürk İlkokulu ve Turgutlu (Anadolu) Lisesi’nin eksiklikleri giderildi. Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı boya atölyesi ekiplerince, okul yönetiminin tedarik ettiği boya ile Turgutlu Lisesi’nin konferans salonu ve koridorları boyandı. Bir diğer çalışmanın adresi olan Atatürk İlkokulu’nda ise sınıflar boyandı. Diğer yandan ilkokulun bahçesinde bulunan basketbol sahasının çizgileri de boyanarak belirginleştirildi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim yuvalarına verdikleri destekleri arttırarak devam ettireceklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaların öğrencilere, okul yönetimlerine ve velilere hayırlı olmasını diledi




Manisa





Geri Dön