18 / 04 / 2024

Manisa'da 20 ev ve iş yerini su bastı!

Manisa'da 20 ev ve iş yerini su bastı!

Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı. Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı.




Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı. Sağanak sebebiyle yollarda


Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı.


Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı.  Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri, su baskını olan yerlerde su tahliyesi yaptı.


7 yıldır aynı sorun


Ayni Ali Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde apartmanın zemin katında bulunan dairesini su basan Oya Yılmaz (49), son 7 yıldır her yağmurda aynı sorunu yaşadığını söyledi. 


Biri zihinsel engelli iki çocuğu olduğunu belirten Yılmaz, ''Geçtiğimiz yıl da yağış sonrası evimin içi bir metre yüksekliğinde suyla dolmuştu. Su tahliyesi yapılsa bile oluşan rutubetten dolayı en az iki ay evde oturamadık. Aldığımız eşyalar, taksitini ödeyemeden kullanılamaz hale geliyor'' dedi. 


Yenigün


Geri Dön