26 / 04 / 2024

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.



Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınından korunmak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’nda yer alan arazilerine ağaç ev inşa etti.

7 gündür yaşamlarına bu bölgede devam eden gençler, salgın geçene kadar burada kalacaklarını açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; elektrik teknisyeni Alihan Sayılır (26) ve beyaz eşya üretiminde bulunan fabrikada çalışan arkadaşları Semih Yiğit (27) ve Ertürk Akpınar (25), Spil Dağı Milli Parkı mevkisinde yer alan tapulu arazi üzerinde ağaç ev inşa etti. 3 arkadaş doğaya zarar vermeden titizlikle 2 hafta devam eden çalışmalarından sonra 7 metre yüksekliğe sahip ağaç evin yapımını tamamladı. Ağaç eve yerleşen gençler, salgın geçene kadar burada kalmakta kararlı olduklarından bahsetti.

2 aydır hazırlıyorlardı...

Alihan Sayılır, “Biz arkadaşlarımızla aslında bu projeyi 2 aydan bu yana hazırlıyorduk. Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte, projemizi hızlandırdık” diye konuştu.


Geri Dön