23 / 04 / 2024

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.



Manisa'da uzun zamandır yapılamayan ancak geçtiğimiz yıllarda çalışmaları gerçekleştiren yeni imar planı için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar sürüyor. 

Manisa Büyükşehir'de yer alan habere göre; buna göre yoğun mesai harcanırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamında düzenlenen toplantı ile gelinen son durumla ilgili görüş alışverişi yapıldı. 

Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Palabıyık, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Irmak ve Dilşat Ulaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Danışmanı Ulus Kotluca, Yunusemre Belediyesi İmar Müdürü Hakan Akgöl ile Gece Kondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş katıldı.
 


Geri Dön